De curand mi-am reinstalat jocul Grand Theft Auto: Vice City si abia ma opresc din joc. Nu cred ca amintirea vremurilor frumoase e motivul, ci pur si simplu faptul ca este chiar un joc foarte bun si entărteining.
Pentru cei care nu sunt familiarizati cu Grand Theft Auto (shame on you!) , Vice City este un joc in care intri in pielea unui personaj abia iesit din inchisoare care vrea sa-si faca dreptate, ajungand intr-un final sa fie "cel mai mare barosan" din Vice City. In schimb, cheia jocului si ce il face atat de jucat nu este nici pe departe povestea atasata, ci modul free-roam al jocul, adica , atat timp cat nu esti in timpul unei misiuni, poti face ce vrei... aproape. Cateva idei: poti fura masini,elicoptere,barci; poti cumpara arme, deci poti produce haos, te poti juca de-a miliţia si ambulanţa , poti face pe taximetristu'... eh cam atat, in mare, dar nu-i de-ajuns?
Jocul a aparut in 2002 , intai pe PlayStation 2 si a fost cel mai bine vandut joc al anului.
Mie mi-a ramas intiparita in minte reactia pe care am avut-o cand am trecut de la prima versiune a jocului GTA (1997) , un joc foarte mişto cu vedere Top-Down, la Vice City, o lume in totalitate tridimensionala. Si nu-l jucam cu parole, nu l-am jucat foarte mult timp cu parole, din simplul fapt ca nu stiam de ele.
Acum, urmaresc misiunile cu intentia de a termina jocul fara parole... ar fi ceva, sper doar sa nu ma plictiseasca povestea sau sa ma impotmolesc la o misiune (mi s-a mai intamplat) si sa ma determine sa renunt.
Inca il recomand cu mare caldura, majorilor, bineinteles :))
luni, 3 decembrie 2007
Ce vremuri... colindand strazile din Vice City
Publicat de
Paul
la
17:54
0
comentarii
Merita vazut. Punct.
Tineti-va bine.
Publicat de
Paul
la
09:12
0
comentarii
Recomandarile de azi
Publicat de
Paul
la
09:10
1 comentarii
Etichete: Ciorba, Reezcomandari Muzicale
Nu e Pocket PC , nu e UMPC , poate e laptop… nu stiu
E vorba de un “dispozitiv”, un computer portabil de la ASUS pe care il voi categorisi, cel putin acum, drept laptop.
L-am vazut zilele trecute la Media Galaxy si mi s-a fixat in cap. Este mic, dar principalul lui atu : este ieftin, 1200 RON. La pretul asta nu te-ai astepta la prea multe, dar stai: are un procesor de Intel Celeron la 900 Mhz, 512 mb DDR2 ,o memorie interna de tip flash 4Gb , un webcam integrat, WiFi b/g integrat, un slot SD si 3 porturi USB. Rezolutia ecranului este destul de mica, la 7 inch-i avem o rezolutie de 800×480.
Cat despre sistemul de operare, ruleaza din fabrica o versiune modifcata de Linux (distributia Xandros) care include multe aplicatii utile : Firefox , Skype , OpenOffice.org… Partea interesanta , in schimb, e ca Eee PC este compatibil Windows XP pe care il ruleaza incredibil de bine (conform unor review-uri si unor filme de pe YouTube, inca nu am avut ocazia sa ma joc pe unul) . Un startup in XP dureaza sub 30 de secunde. Asus Eee PC iti ofera si un CD cu driverele pentru XP.
Pentru sunet, in stanga si dreapta ecranului se afla boxe care, conform unor recenzii, se comporta frumos iar in partea stanga a unitatii sunt mufele pentru casti (sau alte boxe) si microfon, ambele jack standard de 3.5mm.
Bateria, potrivit ASUS tine aproximativ 3.5 ore ceea ce nu este deloc putin , dar , repet, nu am putut testa unul asa ca nu pot confirma.
Nu dispune de niciun fel de unitate optica, dar ca optiuni sunt unitatile optice USB sau (pentru instalarea Windows-ului spre exemplu) un stick USB.
Concluzia:
Avantaje: Mic, ieftin, puternic, WiFi, compatibiltate Windows.
Dezavantaje: lipsa unitatii optice, ecranul putea fi mai mare.
Dat fiind faptul ca nu am aceasta jucarie , deci neputand sa-i gasesc mai multe dezavantaje/avantaje, i-as acorda o nota de 9.
Publicat de
Paul
la
09:08
0
comentarii
Etichete: Ciorba, Tehnologie/IT